Перший гіпермаркет Fozzy Cash&Carry відкривається в Дніпропетровську 09.12.2013

Група компаній Fozzy Group 10 грудня 2013 року відкриває перший у Дніпропетровську гіпермаркет для всієї родини Fozzy Cash&Carry. Більше 35 000 найменувань товарів! Тому кожен покупець, не залежно від рівня доходу, зможе знайти потрібні товари і продукти.

Перший у Дніпропетровську гіпермаркет Fozzy Cash&Carry перебуватиме в ТЦ «Вавілон» за адресою вул. Маршала Малиновського, 2. За покупками жителі Дніпропетровська зможуть приходити щодня з 7:00 до 23:00. Загальна площа гіпермаркету близько 9600 кв. метрів, площа торгового залу більше 6300 кв. метрів, де працюватимуть 29 кас для оперативного обслуговування покупців.

Штат співробітників нового гіпермаркету Fozzy Cash&Carry понад 450 осіб: від вантажників до консультантів, які завжди допоможуть і підкажуть. Для покупців в інфраструктурі гіпермаркету передбачена безкоштовна парковка на 400 автомобілів. На полицях дніпропетровського Fozzy Cash&Carry покупці знайдуть великий вибір товарів і продуктів від місцевих і українських виробників, товари власного імпорту від кращих світових брендів, товари власних торгових марок Extra!, «Премія», «Повна Чаша», продукцію власного виробництва: подовий хліб, копчена риба і м'ясо, соління, широкий асортимент готових страв кухонь народів світу, завжди свіжі тістечка, торти і цукерки ручної роботи.

Приємним сюрпризом стануть тимчасові дисконтні карти, які вже розіслані 250 000 жителям Дніпропетровська. Усі покупці, які здійснять покупку на суму понад 400 грн. в перший тиждень після відкриття, обов'язково отримають подарунки від мережі Fozzy Cash&Carry. Напередодні новорічних свят покупців чекають понад 5 000 новорічних акційних пропозицій. Крім того, на сайті Groupon можна придбати подарункові сертифікати Fozzy Cash&Carry зі знижкою 20 %, якими можете скористатися самостійно або подарувати своїм близьким.

Fozzy Cash&Carry – це якість, демократичні ціни, великий асортимент, знижки та акції.

Архів новин