Новий «Сільпо» у Львові – три в одному! 28.10.2016
Новий «Сільпо» у Львові – три в одному! Родина «Сільпо» поповниться ще одним супермаркетом нового формату, cвяткове відкриття якого відбудеться 29 жовтня у Львові за адресою: вул. Кульпарківська, 226а (ТРК Victoria Gardens).

Одна з особливостей, яка одразу впаде в очі, – це розмір супермаркету. На площі більш як 5 000 кв. м розташуються десятки продовольчих відділів з великою кількістю товарів, справжнє фуд-містечко і навіть туристичне агентство «Сільпо Вояж». Тому в новому супермаркеті можна буде не тільки вдало скупитися, а й отримати нові гастрономічні враження, а також запланувати та організувати подорожі для сім'ї!

Поціновувачі різних кухонь світу зможуть відвідати ресторан американської кухні, де їм запропонують свіжі стейки з м'яса і риби, а також італійської – де приготують домашню пасту і піцу на дровах, різноманітні салати. А ось любителям екзотичного меню запропонують великий вибір суші в кулінарному відділі.

На території супермаркету буде також власна коптильня риби, м'яса, тандирна, камери з м'ясними делікатесами з мармурової яловичини, приготованої за технологією «сухого дозрівання». А ще власна сироварня, де готуватимуть більше 10 видів сирів: від звичної для нас бринзи до вишуканої рікоти з різними смаками і сицилійського качокавалло з овечого молока. Відкриється відділ з різноманітними сортами кави та чаю з усього світу, а також східний базар зі спеціями і хлібна майстерня Boulangerie.

Маленьких відвідувачів у новому «Сільпо» гостинно прийме студія дитячого дозвілля «Майстерня СІТІ». Тут батьки зможуть залишити дітей віком від 3 до 8 років. На них чекатимуть розважально-ігрова програма і безліч сюрпризів!

В офісі продажів мережі туристичних агентств «Сільпо Вояж», який розташується на території супермаркету, кваліфіковані менеджери зможуть підібрати індивідуальний тур у будь-який куточок світу, запропонувати залізничні та авіаквитки, забронювати готелі в Україні і за кордоном, організувати трансфер, оформити страховку і допомогти з візовими питаннями. «Сільпо Вояж» є партнером програми «Власний Рахунок». Завдяки цьому партнерству разом із приємними враженнями та задоволенням від відпочинку можна буде отримати додаткові переваги, передбачені для учасників програми «Власний Рахунок».

До зустрічі на відкритті!

Ваше «Сільпо»
Архів новин