У центрі Одеси відкрився новий супермаркет «Сільпо» 26.12.2016

В Одесі, у торговому центрі «Kadorr» за адресою вул. Єкатерининська, 27/1 відкрився новий супермаркет «Сільпо».

Одеситів і гостей міста чекає ароматна випічка з власної пекарні, свіжа риба і м'ясо, яке, можна буде замовити «під шашлик», великий асортимент овочів і фруктів. Для шанувальників здорового харчування «Сільпо» створив спеціальний проект «Лавка традицій», який пропонує продукти з натуральних українських інгредієнтів, створені за старовинними рецептами.

Вибору відвідувачів представлені позиції власного імпорту «Сільпо». Особливу увагу варто звернути на широкий асортимент імпортних вин, солодощів і оливкових олій. Пивні гурмани можуть знайти тут крафтове пиво як імпортне, так і українського виробництва.

Випічка власної пекарні – традиційний елемент майже будь-якого «Сільпо». Його урізноманітнили рецептами солодощів, тістечок і вишуканих десертів. А на підтримку цілорічної романтики Одеси тут працює квітковий бутік, де флористи на ваше замовлення створять індивідуальний букет для будь-якого приводу.

У новому супермаркеті «Сільпо» постійні гості можуть традиційно скористатися перевагами мережі, а це – знижки до 50% за спеціальними пропозиціями «Ціна тижня» і безліч бонусів у програмі «Власний рахунок». Для зручності покупців також передбачені вісім кас: чотири стаціонарні, три експрес-каси у тютюновій лавці, одна каса – у квітковому бутику.

 

Супермаркет «Сільпо» чекає вас за адресою вул. Катерининська, 27/1 (у ТЦ «Kadorr») щодня з 8:00 до 23:00.

Архів новин