Одразу 10 нових магазинів у лютому: мережа жорстких дискаунтерів «Thrash!» продовжує експансію 17.02.2017
Мережа магазинів "Thrash!" відкриває ще 10 нових магазинів у містах: Харків, Дніпро, Запоріжжя, Херсон, Бердянськ, Черкаси і є однією з найбільш швидкозростаючих продуктових мереж України.
Нову торговельну мережу "Thrash!" («ТРАШ!» Трощимо ціни!) у форматі hard discount (жорсткий дискаунтер) запустила компанія Fozzy Group у серпні 2016 року. Станом на сьогодні мережа вже налічує 37 магазинів у 14 містах.
«За результатами роботи мережі "Thrash!" у перші пів року ми бачимо, що українці розуміють і приймають новий для ринку формат. В магазинах, відкритих в серпні 2016, товарообіг зріс більш як на 30% и продовжує зростати. Таку ж динаміку демонструють і магазини другої хвилі. Наразі магазини "Thrash!" за місяць відвідують понад 1 млн. покупців», – розповідає Михайло Притула, комерційний керівник проекту "Thrash!". «Ми задоволені результатами роботи мережі. За перші пів року ми виконали план розвитку у повному обсязі, тому стимулюємо подальший розвиток мережі і кількості магазинів в Україні».
Формат жорсткого дискаунтера новий для ринку України. Жорсткі дискаунтери пропонують переважно нижчі ціни у порівнянні з іншими супермаркетами на ринку. Це можливо завдяки скороченню витрат та оптимізації внутрішніх процесів.
Магазини "Thrash!"  – для людей, які уважно ставляться до своїх витрат. Асортимент товару звужений до найнеобхідніших товарних позицій (близько 1500 позицій), що дозволяє покупцям швидко зробити свій вибір. У магазинах відсутній особливий дизайн інтер’єру, мінімальна кількість персоналу, в асортименті багато товарів власних торговельних марок. Завдяки цим факторам магазини "Thrash!" мають можливість робити своїм покупцям особливо вигідні пропозиції.
Як завжди, незмінним для покупця залишається висока якість продукції, кожна одиниця продукції проходить контроль якості та відповідність нормам і стандартам.
Архів новин