Fozzy Group оновила автопарк 40 новими Mercedes-Benz Actros 12.02.2018
Fozzy Group постійно впроваджує сучасні рішення в свою діяльність, що дозволяє їй утримувати провідні позиції на ринку рітейлу. У лютому компанія отримала ключі від 40 нових вантажних автомобілів класу Євро 5. Це 40 тягачів Mercedes-Benz Actros 1841LS з напівпричепами Schmitz Cargobull. Вони призначені для перевезень продуктів харчування торговельним мережам «Сільпо», Le Silpo, «Фора», Fozzy C&C і Thrash.  

«Вибір на користь цієї моделі ми зробили, виходячи з її надійності та безпечності. Крім того, автомобілі оснащені екологічною нормою Євро 5, що дозволить зменшити викид шкідливих речовин в атмосферу. Ми хочемо максимально наблизити автопарк Fozzy Group до європейських стандартів. Так, ми інвестуємо не лише в майбутнє нашого бізнесу, а й в екологію нашої країни», підкреслив Мачей Гавроньскі, директор з логістики Fozzy Group.  

Водії, в свою чергу, попередньо пройшли серію тренінгів по функціональним особливостям вантажівок Mercedes-Benz Actros 1841LS з метою підвищення ефективності управління і комфорту під час руху.  

Зараз автопарк Fozzy Group складається з 579 автомобілів. У майбутньому компанія планує повністю оновити весь автопарк.
Архів новин