Fozzy Group представляє в Україні один з найбільш широких асортиментів елітних сирів 27.04.2012

Вибрати вишуканий сир практично з усіх країн Європи можна і в Україні! Завдяки розвитку напряму власного імпорту група компаній Fozzy Group стала першим українським рітейлером, який представив на полицях однієї мережі близько 100 найменувань елітних сирів.

Асортимент представлений у всіх основних категоріях сирів: свіжі, м'які, пресовані, сири з різними видами плісняви. Елітні сири відрізняються більш вишуканим і яскраво вираженим ароматом і смаком. Їхні смакові якості визначаються технологією, а також традиціями країни, в якій сир виробляється.

Семен Хомусько, керівник напряму власного імпорту групи компаній Fozzy Group: «Наша мета - зробити продукти з різних куточків світу доступними в Україні. Сподіваюся, що справжні поціновувачі сиру будуть приємно здивовані багатим асортиментом високоякісних сирів на полицях наших торгових мереж. З кожним роком українські покупці стають все вибагливішими, тому Fozzy Group завжди працює на випередження очікувань своїх споживачів. Зараз ми пропонуємо європейські сири, які зможуть гідно прикрасити будь-яку сирну тарілку».

Щоб бути впевненим у тому, що українці купуватимуть дійсно найкращий європейський сир, у Fozzy Group ретельно вибрали виробників. Якість - це головна умова, відповідно до якої Fozzy Group відбирає продукти для імпорту в Україну. Крім того, компанія розробила зручну оперативну систему логістики безпосередньо від виробника, що дозволяє забезпечити регулярні поставки високоякісних товарів.

У таких європейських країнах як Франція, Голландія або Італія виробництво сирів має столітні традиції, їх в основному виготовляють невеликі фермерські господарства практично домашнім способом. І ці сири - сьогодні на полицях супермаркетів «Сільпо» і гіпермаркетів Fozzy Cash&Carry. Серед постачальників елітних сирів власного імпорту Fozzy Group - відомі європейські компанії - Wyke Farms Ltd, Veldhuyzen Kaas bv, Fromi Rungis SAS та інші.

Дік Вельдхайзен, спадковий сировар, керівник Veldhuyzen Kaas bv (Голландія): «Наша компанія має більш ніж 125-річну експертизу в галузі виробництва сирів. Незважаючи на невеликі розміри бізнесу, компанія Veldhuyzen Каас - одна з найбільш інноваційних в Голландії. Наша продукція представлена в 50-ти країнах світу. Ми тісно співпрацюємо з Голландським інститутом сільського господарства, щоб спільно розробляти рецепти унікальних сирів. Тому крім високоякісних традиційних сирів, таких як «Маасдам» і «Гауда», для покупців Fozzy Group ми запропонували також декілька наших оригінальних сирів, один з них - Basiron Песто-Верде. Сподіваюся, що українці зможуть гідно оцінити смак високоякісних сирів голландського виробництва».

Усі сири власного імпорту Fozzy Group можна придбати в супермаркетах мережі «Сільпо» і гіпермаркетах Fozzy на всій території Україні.

Fozzy Group рекомендує перш за все спробувати наступні преміальні сири:

cвіжі сири
- «Моцарела» з молока буйволиці (Mozzarella di Bufala Campana Dop), Sori Italia, Італія
- «Фета» (Feta), Akadia, Данія
- «Фета» (Feta), Olympus, Греція

пресовані сири
- «Гауда» (Gouda), Veldhuyzen Kaas, Голландія
- «Маасдам» (Maasdam), Veldhuyzen Kaas, Голандія
- «Емменталь» (Emmentaler), Le Superbe, Швейцарія
- «Тет де Муан» (Tete de Moine), Le Superbe, Швейцарія
- «Чеддер» (Cheddar), Wyke Farms, Англія
- «Конте» (Comte), Fromi, Франція
- «Базирон Песто Верде» (Basiron Pesto Verde), Veldhuyzen Kaas, Голландія
- «Проволоне» (Provolone dolce), Gennario Auricchio, Італія
- «Пармезан» (Parmigiano Reggiano), Gennario Auricchio, Італія

сири з козиного молока
- «Кампос де Толедо «П’яна коза», Navalmoral, Іспанія
- «Хоммаж Маасдам» козиний (Hommage Maasdam), Veldhuyzen Kaas, Голландія
- «Буш де Шевр» (Buchettes de Chevre), Fromi, Франція

сири з пліснявою
- «Брі де Мо» (Brie de Meaux), Fromi, Франція
- «Бребірус д’Арженталь», (Brebirousse d’Argental), Fromi, Франція
- «Стілтон» (Stilton), Clawson Dairy, Англія
- «Данаблу» (Danablu), Akadia, Данія
- «Рокфор д’Арженталь» (Roquefort d’Argental), Fromi, Франція

Архів новин