ТМ «Ніжин» отримала вісім нагород конкурсу «Продукт Року – 2012» 28.02.2012

Торгова марка «Ніжин» отримала вісім нагород міжнародного конкурсу «Продукт Року - 2012». Конкурс проводився Дегустаційною комісією Міністерства сільського господарства Російської Федерації в рамках 19-ої міжнародної виставки продуктів харчування, напоїв і сировини для їхнього виробництва «Продекспо-2012».

Найвищу нагороду конкурсу «Продукт Року - 2012» - золоті медалі отримали всі вісім продуктів ТМ «Ніжин», що були представлені на дегустацію:
- ікра овочева
- ікра з солодкого перцю
- аджика гостра
- баклажани в аджиці
- огірки консервовані по-ніжинськи «пікуль»
- огірки мариновані по-ніжинськи
- томати мариновані слабокислі
- асорті овочеве по-ніжинськи.

Cеред продуктів ТМ «Ніжин», які отримали медалі, варто відзначити дві новинки - це ікра овочева та ікра з солодкого перцю. За короткий термін на ринку вони встигли завоювати не тільки нагороду «Продекспо» - одного з найбільших міжнародних форумів харчової індустрії в Східній Європі, але і прихильність споживачів.

Володимир Крохмаль, виконавчий директор Ніжинського консервного заводу: «Цього року на «Продекспо-2012» була представлена продукція компаній з 55 країн. Незважаючи на величезну конкуренцію, ТМ «Ніжин» ще раз довела своє лідерство. Сподіваємося, що завдяки якості, підтвердженій перемогами в авторитетних міжнародних конкурсах, продукти торгової марки «Ніжин» знайдуть ще більшу популярність в тих країнах, яким добре відома наша марка і, особливо, на нових ринках».

Архів новин