Супермаркет «Сільпо» став якірним орендатором у «Кідландії» 04.08.2014

Мережа «Сільпо» продовжує розвиватися, і відтепер новий магазин у Києві працює в дитячому інтерактивному парку професій «Кідландія». Супермаркет знаходиться за адресою просп. Московський, 34-В (у приміщенні ТРЦ «Блокбастер», 2 поверх, ДПП «Кідландія»). На площі 67,7 кв. м розміщені 2 каси.

Асортиментна політика магазину орієнтована на здійснення дитячих мрій, у тому числі бажання подорослішати на день. У «Сільпо» працюють відділи бакалії, заморожених продуктів, а також овочів та фруктів.

У «Сільпо» в «Кідландії» наразі випробовується нова політика підбору персоналу – претендентами на посади можуть бути мешканці України віком до 16 років. Загалом у супермаркеті одночасно відкрито декілька вакансій – продавців, консультантів, та касирів. Коротке стажування допомагає навіть тим, хто не має досвіду роботи в рітейлі, швидко освоїти нову професію.

Сервіс нового супермаркету вибудуваний на найвищому рівні, щоб відповідати вимогам найулюбленіших маленьких покупців.

Цей проект є логічним кроком для мережі, адже в «Сільпо» вже більше чотирьох років успішно працюють спеціалізовані дитячі відділи, а минулого року була впроваджена власна торгова марка дитячих товарів «Премія Рікі-Тікі».


А насправді, ми всі пам’ятаємо, як в дитинстві любили пограти «в магазин». Прогрес не стоїть на місці, і ваші діти чи діти ваших знайомих тепер зможуть зробити це в максимально наближених до реальності, а головне – комфортних, умовах. Статистика свідчить, що нове покоління малечі продовжує марити такою розвагою: «Сільпо» є найбільш популярним місцем інтерактивного парку професій для дiтей. Щомісяця до супермаркету приходять близько 93% з 10 тис. маленьких відвідувачів «Кідландії».

Архів новин