Відкритий другий фармамаркет мережі «Біла Ромашка» 08.11.2008

8 листопада 2008 відкритий фармамаркет під брендом «Біла ромашка» за адресою: просп. Миру, 1 (ТЦ «Дарниця»). Це вже другий торговий об'єкт нової мережі фармамаркетів, яка була створена в рамках розвитку напрямку фармацевтичного рітейла групи компаній Fozzy Group. У даному сегменті ринку група вже розвиває мережу аптек «Будь здоровий!». Керуючою компанією для обох мереж є «Фоззі Фарм».

У фармамаркетах «Біла ромашка» покупці зможуть знайти не лише широкий асортимент лікарських препаратів, медичної техніки, але і засоби гігієни, товари для матері і дитини, продукти здорового харчування, косметику, а також інші товари для краси і здоров'я. Формат торгової точки передбачає відкриту викладку товарів. У торговому залі працюють продавці-консультанти, провізори, які можуть надати фахову пораду і допомогти з вибором продукції.

Віра Догонова, генеральний директор компанії «Фоззі Фарм»: «Мережа фармамаркетів «Біла ромашка» на даний момент працює як пілотний проект з вивчення попиту покупців на такий сегмент фармацевтичного рітейла. Ми плануємо, що в пілотному режимі мережа буде розвиватися до кінця поточного року. На початку 2009 року в залежності від результатів діяльності буде прийнято рішення про можливе розгортання мережі та розвиток даного формату».

Архів новин