Fozzy Group – номінант на перемогу у всесвітньому конкурсі World Retail Awards 03.04.2009

У березні 2009 року торговий напрям групи компаній Fozzy Group увійшов до шорт-листа номінації Emerging market retailer of the year («Рітейлер року на ринку, що розвивається») всесвітнього конкурсу World Retail Awards.

Всесвітній роздрібний конгрес (World Retail Congress), який відбудеться 6-8 травня 2009 року в Барселоні (Іспанія), збере разом перших осіб міжнародних роздрібних мереж та впливових політиків з понад 60 країн світу, які обговорять глобальні питання світового рітейлу, а також поділяться новими ідеями. На Конгресі обговорюватимуться питання можливості всесвітньої торгівлі для ринків, що розвиваються, корпоративної соціальної відповідальності, успішні бізнес-моделі розвитку рітейлу, потенціал багатоканальної роздрібної торгівлі та багато іншого.

У рамках конгресу проводиться конкурс World Retail Awards, який складається з 8 номінацій. У номінації «Рітейлер року на ринку, що розвивається» визначається найкраща компанія-рітейлер, яка може продемонструвати свій динамічний ріст, гнучкість і готовність змінюватись залежно від мінливого ринку. Номінанти повинні представити реальні докази підприємницьких якостей і оригінальності, реалізованих в їхньому бізнесі.

Торговий напрям Fozzy Group (супермаркети «Сільпо», магазини біля дому «Фора», гіпермаркети Fozzy Cash&Carry) – єдиний представник рітейлу з країн СНД, який увійшов до шорт-листа цієї номінації. Крім Fozzy Group до цього ж переліку увійшло ще 5 номінантів з різних країн.

«World Retail Awards в рітейлі – це як фестиваль «Канські леви» в рекламі, - коментує віце-президент з маркетингу групи компаній Fozzy Group Михайло Дудник. - Україна одна з перших європейських країн, яка зіткнулася з глобальними економічними змінами наприкінці минулого року, група компаній Fozzy Group в цей період знаходить оригінальні рішення і нестандартні творчі підходи, які і були описані в заявці на конкурс. Висока оцінка наших ідей і рішень незалежним компетентним журі конкурсу – ще один доказ відмінної роботи нашої команди».

Архів новин