Вино ВТМ «Повна чарка» вже на полицях мереж Fozzy Group 15.07.2010

Група компаній Fozzy Group розширює лінійку алкогольної продукції ВТМ «Повна Чарка» і представляє вина Портвейн Таврида білий і червоне кріплене вино. Вартість напоїв складає близько 12 грн. в супермаркетах «Сільпо», «магазинах біля дому» «Фора» і «Бумі», гіпермаркетах Fozzy Cash&Carry.

Виробником вина для ТМ «Повна Чарка» стало ТОВ «Євпаторійський Винзавод». Особливу увагу приділено упаковці товарів. Усі вина продаватимуться в спеціальному пакеті prisma Tetra Pak об’ємом 1 літр. Він на 19% легше і на 33% більш місткий, ніж традиційна пляшка на 750 мл. Окрім того, протягом його виробництва в атмосферу викидається менше шкідливих речовин і витрачається менше енергії, ніж протягом виробництва скла. Додаткова перевага такої упаковки – для її відкриття не потрібен штопор, що особливо зручно для відпочинку на свіжому повітрі.

Галина Малярова, керівник департаменту ВТМ групи компаній Fozzy Group: «Ми вирішили розширити асортимент ТМ «Повна Чарка» винами в сезон, коли наші покупці на вихідні виїжджають на природу і спеціально обрали зручну для цього упаковку. Формуючи асортимент напівсолодких і кріплених вин, ми приділили увагу улюбленим і популярним сортам. До кінця червня на полицях з’являться напівсолодкі вина: Тамянка біла, Мускат білий, Кадарка червона та Ізабела червона».

Архів новин