Свіжа випічка ВТМ «Премія» вже на полицях магазинів «Сільпо» 26.05.2010

Група компаній Fozzy Group представляє свіжу представляє свіжу випічку ВТМ «Премія». В продаж вже поступили 8 позицій, вартість яких складає від 3,54 грн. до 6,54 грн. Усі вироби виготовлені на власному хлібобулочному виробництві мережі «Сільпо».

На даний момент продукцію можна придбати в усіх магазинах «Сільпо» міста Києва, запуск в регіонах очікується влітку. Асортимент нових продуктів включає в себе рулет з повидлом, рулет з маком, булочку, булочку з кунжутом, булочку для хот-дога, здобну булочку і сирну паличку.

Для випічки усіх виробів використовуються виключно натуральні інгредієнти високої якості. Для солодких булочок і рулетів майстри відтворили стару традиційну рецептуру, що надає незабутній ароматний смак здобі. У виробництві сирної палички використовується твердий сир високої якості, який йде як і в тісто, так і для посипки поверхні виробу.

Галина Малярова, керівник департаменту ВТМ групи компаній Fozzy Group: «Ми продовжуємо розвивати продукцію під власними торговельними марками і відкривати нові напрями. Що стосується хлібобулочної групи виробів, в тому числі, свіжої випічки, найближчим часом очікується запуск різноманітних видів тостового хлібу, рогалику з висівками, плетінки з сиром і родзинками та інших виробів. Така різноманітність виробів стала можливою завдяки широкому асортименту і якості випічки власної пекарні супермаркета «Сільпо».

Архів новин