Мережі «Біла Ромашка» і «Будь здоровий» приєдналися до програми «Власний рахунок» 22.06.2010

З червня 2010 р. постійні покупці мережі «Сільпо» зможуть накопичувати бали на картки «Власний Рахунок» також в мережах фармацевтичних супермаркетів «Біла Ромашка» і аптек «Будь здоровий».

«В цьому році ми почали активно розвивати партнерську мережу «Власного Рахунку». Додаткові бали за програмою постійні покупці «Сільпо» вже отримують в мережі магазинів персональної електроніки ringoo, а віднині і в мережах фармацевтичного напряму групи компаній Fozzy Group, – говорить Павло Роганов, керівник департаменту відносин із покупцями групи компаній Fozzy Group. – В майбутньому ми плануємо проводити різні акції в магазинах мереж-партнерів, щоб наші постійні покупці отримували вигідні умови поповнення «Власного Рахунку».

Принцип нарахування балів в мережах «Біла Ромашка» і «Будь здоровий» залишається таким самим, як і в супермаркетах «Сільпо»: за кожну покупку учасник програми отримує бали на свій «Власний рахунок» (1 гривня = 1 бал). Кожні три місяці власники картки отримують винагородження і мають можливість витратити накопичені бали в мережі «Сільпо».

Архів новин