«Премія» за здорове харчування: батончики-мюслі скоро на полицях 09.03.2011

ВТМ «Премія» продовжує розвивати нові категорії та доповнювати асортимент корисними продуктами. З кінця лютого у мережах Fozzy Group з’являться батончики-мюслі у 5 різних смаках - полуниця, вишня, яблуко, чорниця та чорноплідна горобина. Орієнтовна вартість продукту - 3,00 грн.

Здоровий спосіб життя сьогодні в моді. Усе більше людей намагаються правильно харчуватися, більше займатися спортом і стежити за собою. Тепер, до продуктів здорового харчування додалися батончики-мюслі як безпечна альтернатива шкідливій «швидкій» їжі. Раніше, злакові батончики були представлені, переважно, в аптеках. Тепер вони доступні на всій території України в мережах Fozzy Group (супермаркети «Сільпо», магазини біля дому «Фора», оптові гіпермаркети Fozzy Cash&Carry).

Основою для усіх батончиків є суміш злакових пластівців - ячмінних, вівсяних і пшеничних, котрі необхідні для нормальної життєдіяльності організму. Батончики містять шматочки сушених фруктів та натуральний мед. Поєднання злаків та сухофруктів багате на натуральні вуглеводи та клітковину – це ті продукти, що покращують роботу організму, сприяють виведенню холестерину та добре втамовують голод.

Архів новин