Fozzy Group започатковує конкурс Premiya Design Awards 17.11.2011

Молоді українські дизайнери отримують шанс продемонструвати свої таланти всій Україні завдяки конкурсу графічного дизайну Premiya Design Awards від власної торгової марки Fozzy Group – ТМ «Премія». Мільйони покупців мереж «Сільпо», Fozzy Cash&Carry і «Фора» зможуть знайти на полицях товари ТМ «Премія» з креативними іміджами переможців конкурсу.

Конкурс для молодих дизайнерів Premiya Design Awards триває з 15 листопада по 4 грудня 2011 року. Графічний дизайн для продукції ТМ «Премія» (чашки, запальнички, сумки для покупок) потрібно створити з трьох заданих тем:
- «Супермаркети/покупки» (адже врешті-решт дизайн опиниться саме на полиці супермаркету)
- «Екологія» (Fozzy Group та ТМ «Премія» прагнуть дбати про довкілля та здоров’я своїх споживачів, запроваджуючи екологічно дружнє пакування для товарів та органічні й екологічно чисті продукти за прийнятними цінами)
- «Футбол» (адже уся наша країна цими днями живе футболом :))

Кількість художніх робіт, які може подати один учасник, необмежена. Правила участі, завдання та технічні вимоги конкурсу можна уточнити на сайті http://fozzy.adme.ua/.

Галина Малярова, Керівник департаменту власних торгових марок групи компаній Fozzy Group: «Нарешті хтось задовольнить амбіції і винагородить хист молодих і креативних. І призи не найголовніше у Premiya Design Awards. Це – перший крок на шляху до національного визнання, ще й непогане загартовування для участі в різноманітних тендерах у майбутньому. Після перемоги у цьому конкурсі перед студентом-переможцем відчиняться не одні двері. У тому числі й наші».

Переможцями конкурсу Premiya Design Awards стануть учасники, роботи яких набрали найбільше голосів серед професійної спільноти ресурсу adme.ua. Відкрите голосування проходить на сайті в період проведення конкурсу. Кожен може проголосувати тільки один раз за роботу, яка йому сподобалась. Остаточне рішення щодо визначення переможця приймає компетентне журі. Результати конкурсу будуть опубліковані на http://fozzy.adme.ua/ упродовж десяти робочих днів після його завершення.

Приміткa: Роботи відомих дизайнерів чи агенцій ми будемо раді бачити, однак не будемо оцінювати в конкурсі.

Архів новин