Відкривається перший «Сільпо» у Ніжині 01.07.2011

1 липня відкритий перший супермаркет «Сільпо» в м. Ніжині Чернігівської області за адресою вул. Незалежності, 36 / 1. Це другий магазин мережі в області, і 195-й – в Україні.

Відтепер також і жителі Ніжина зможуть робити комфортні покупки в супермаркеті «Сільпо», скористатися знижками до 50% за супервигідними пропозиціями «Ціна тижня», купувати якісні товари за доступною ціною власних торгових марок мережі, а також отримувати бонуси за програмою «Власний Рахунок». Крім того, у новому супермаркеті є можливість індивідуально замовити приготування м'яса для шашлику. Покупці «Сільпо» гідно оцінять широкий вибір продуктів харчування та непродовольчих товарів за прийнятними цінами. Для обслуговування покупців у торговому залі працюватимуть 10 кас.

Дмитро Циганков, директор з маркетингу торгової мережі «Сільпо»: «Ми продовжуємо розширювати мережу в регіонах України. Нові супермаркети відкриваються не тільки в обласних, а й у районних центрах, щоб якомога більше українців змогли скористатися перевагами «Сільпо». Але ми розвиваємося не тільки географічно, ми вдосконалюємо асортимент, рівень обслуговування, контроль якості продуктів харчування, а також прагнемо запропонувати нашим покупцям адекватні ціни на товари».

Архів новин