Відкриваються два нових супермаркети «Сільпо» 16.11.2011

З середини листопада розпочинають роботу два нових супермаркети «Сільпо». Магазини знаходяться у Дніпропетровську і Харкові. Торгова площа кожного складає близько 1500 кв. м. На даний момент мережа «Сільпо» включає 208 торгових точок.

Інформація про нові супермаркети «Сільпо»:

- «Сільпо» №207, м. Дніпропетровськ, бульвар Слави, 5; кількість кас – 15; площа торгового залу – близько 1500 кв. м; режим роботи – цілодобово; додаткові послуги: власна кулінарія, замовлення м’яса для шашлику, замовлення кондитерських виробів; в інфракструктурі супермаркету є паркувальна зона;

- «Сільпо» №208, м. Харків, проспект Перемоги, 62; кількість кас –14; площа торгового залу – близько 1700 кв. м; режим роботи – з 8:00 до 23:00; додаткові послуги: власна кулінарія, акваріум з живою рибою, замовлення м’яса для шашлику.

У нещодавно відкритих супермаркетах відвідувачі зможуть скористатися усіма перевагами мережі «Сільпо»:
- придбати товари за адекватними цінами;
- купувати популярні продукти зі знижкою до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня»;
- отримувати персоналізовану винагороду, беручи участь у програмі для постійних покупців «Власний Рахунок»;
- оцінити якість товарів власних торгових марок мережі.

Дмитро Циганков, директор з маркетингу торгової мережі «Сільпо»: «Усі наші клієнти можуть скористатися можливостями раціональної економії, котрі пропонує «Сільпо». Це не тільки прийнятні ціни на найпопулярніші продукти харчування, а й різноманітні бонуси та винагорода за програмою для постійних клієнтів «Власний Рахунок». У період значних передноворічних покупок відвідувачі можуть бути впевнені не тільки у адекватній ціні на різноманітні товари, але й у їх якості, котру контролює спеціальний департамент групи компаній Fozzy Group».

Архів новин