Три «Сільпо» відкрито у Дніпропетровську 17.11.2011

З 17 листопада у Дніпропетровську розпочали роботу три нових супермаркети мережі «Сільпо». Нові магазини знаходяться на вул. Малиновского, 14-А, площі Петровского, 13 та проспекті ім. Газети "Правда", 76-78. На даний момент у мережі «Сільпо» – 211 супермаркетів.

Інформація про нові «Сільпо» у Дніпропетровську:

«Сільпо» №209, м. Дніпропетровськ, вул. Малиновського, 14-А: кількість кас – 6; торгова площа – близько 1 тис. кв. м; режим роботи – з 8:00 до 22:00; додаткові послуги: замовлення м’яса для шашлику, замовлення кондитерських виробів.

«Сільпо» №210, м. Дніпропетровськ, пл. Петровського, 13: кількість кас – 16; торгова площа – близько 1 тис. кв. м; режим роботи – цілодобово; додаткові послуги: власна кулінарія, акваріум з живою рибою, замовлення м’яса для шашлику.

«Сільпо» №211, м. Дніпропетровськ, пр. ім. Газети "Правда", 76-78: кількість кас – 7; торгова площа – близько 500 кв. м.; режим роботи – цілодобово; додаткові послуги: власна кулінарія, замовлення м’яса для шашлику; у інфраструктурі супермаркету є паркувальна зона.

Жителі Дніпропетровська можуть скористатися усіма перевагами нових супермаркетів «Сільпо»: адекватним ціноутворенням, великим асортиментом, високим рівнем якості товарів та обслуговування. Крім цього, для покупців доступні товари власних торгових марок мережі, знижки до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня» та участь в програмі лояльності «Власний Рахунок».

Дмитро Циганков, директор з маркетингу торгової мережі «Сільпо»: «Для відвідувачів супермаркетів «Сільпо» відкриті можливості раціональної економії, завдяки тому, що ми слідкуємо за рівнем цін та регулярно пропонуємо знижки та персоналізовану винагороду для постійних покупців. Крім цього, в усіх торгових точках є великий асортимент товарів, якість яких ми ретельно контролюємо».

Архів новин