Відкрито 202-й супермаркет «Сільпо» 24.10.2011

22 жовтня мережа «Сільпо» відкрила новий магазин, що розпочав свою роботу в м. Київ. Нова торгова точка знаходиться за адресою: вул. Братиславська, 52. Площа торгового залу складає 1840 кв. м. На даний момент у мережі «Сільпо» – 202 супермаркети.

Кияни можуть скористатися усіма перевагами нового супермаркету «Сільпо»: адекватним ціноутворенням, великим асортиментом, високим рівнем якості товарів та обслуговування. Окрім цього, покупцям доступні товари власних торгових марок мережі, знижки до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня» та участь у програмі лояльності «Власний Рахунок».

Окрім традиційних відділів гастрономії, бакалії, а також м'ясних, рибних, молочних продуктів у новому супермаркеті є власна кулінарія і пекарня. Для покупців також доступна додаткова послуга з виготовлення м'ясних виробів на замовлення. В інфраструктурі супермаркету передбачена паркувальна зона.

Дмитро Циганков, директор з маркетингу торговельної мережі «Сільпо»: «Ми дуже раді, що у мережі «Сільпо» з'явився новий супермаркет, який дозволить жителям масиву Троєщина комфортно здійснювати покупки. У поточному році мережа відкрила більше десятка нових супермаркетів як у столиці, так і в регіонах. У всіх нових магазинах ми забезпечили високий рівень якості товарів та обслуговування відвідувачів».

Архів новин