Fozzy Group розширила мережу «Сільпо» до 213 супермаркетів 24.11.2011

З 24 листопада розпочинають роботу два нових супермаркети торгової мережі «Сільпо» у Дніпропетровську. Нові торгові точки знаходяться на проспекті Газети «Правда», 50 та вулиці Чкалова, 12. На даний момент мережа «Сільпо» охоплює 213 супермаркетів.

Інфраструктура нових супермаркетів «Сільпо»:

- м. Дніпропетровськ, пр. Газети «Правда», 50
Торгова площа: близько 350 кв. м.; кількість кас: 6; режим роботи магазину: з 8.00 до 22.00; в інфраструктурі супермаркету є паркувальна зона.

- м. Дніпропетровськ, вул. Чкалова, 12
Торгова площа: близько 300 кв. м.; кількість кас: 5; режим роботи магазину: з 8.00 до 22.00; в інфраструктурі супермаркету є паркувальна зона.

У нових магазинах Дніпропетровська відвідувачі зможуть скористатися усіма традиційними перевагами «Сільпо»:
- купувати товари за прийнятними цінами;
- отримати популярні продукти зі знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня»;
- здобути винагороду за покупки завдяки програмі «Власний Рахунок»;
- оцінити якість товарів власних торгових марок мережі «Сільпо».

Дмитро Циганков, директор з маркетингу торгової мережі «Сільпо»: «Ми докладаємо максимум зусиль, щоб відповідати потребам покупців. Усім нашим відвідувачами відкриті можливості раціональної економії завдяки прийнятним цінам на найбільш популярні продукти харчування, бонусам та програмі для постійних покупців «Власний Рахунок». У період значних передноворічних закупок наші клієнти можуть бути впевненими не тільки у адекватній ціні, але й у якості товарів, яка контролюється спеціальним департаментом групи компаній Fozzy Group».

Архів новин