Новий «Сільпо» відкрито для жителів масиву Троєщина у Києві 28.11.2011

Розпочав роботу 214-й супермаркет торгової мережі «Сільпо» в Україні. Новий супермаркет знаходиться в Києві за адресою вул. Милославська,10-А (ТЦ «Милославський»). Його торгова площа займає близько 700 кв. м. Режим роботи магазину: цілодобово.

Жителі Троєщини можуть скористатися усіма традиційними перевагами «Сільпо»: великим асортиментом товару, адекватним ціноутворенням, високим рівнем якості товарів та обслуговування. Для покупців доступні товари власних торгових марок мережі, знижки до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня» та участь в програмі лояльності «Власний Рахунок». Для оперативного обслуговування споживачів у супермаркеті працюють 7 кас.

У новому «Сільпо» крім гастрономії, бакалії, традиційних м’ясних, рибних, молочних продуктів є відділ власної кулінарії. Крім цього, покупці можуть замовити у супермаркеті виготовлення м’ясних і кондитерських виробів.

В інфраструктурі супермаркету передбачена паркувальна зона.

Дмитро Циганков, директор з маркетингу торгової мережі «Сільпо»: «В усіх нових супермаркетах ми забезпечуємо покупців високим рівнем сервісу та якісними товарами. Усі наші клієнти можуть скористатися можливостями раціональної економії, котрі пропонує «Сільпо»: прийнятні ціни, різноманітні бонуси, винагородження постійних клієнтів, учасників програми «Власний Рахунок». У період значних передноворічних покупок відвідувачі можуть бути впевнені у високій якості товарів, що контролюється спеціальним департаментом групи компаній Fozzy Group».

Архів новин