Відкрито сьомий оптовий гіпермаркет Fozzy Cash&Carry 22.08.2012

22 серпня розпочинає роботу гіпермаркет торговельної мережі Fozzy Cash&Carry. Магазин знаходиться в Кременчуці за адресою: вул. Київська, 66-Г. Це сьомий гіпермаркет мережі Fozzy Cash&Carry в Україні. Його торгова площа становить понад 5000 кв. м. Кількість кас – 25. Час роботи магазину –  з 7:00 до 23:00.

До послуг оптових покупців у гіпермаркеті Fozzy Cash&Carry – професійне обслуговування, різноманітність форм оплати і дисконтна програма для постійних покупців. Асортимент гіпермаркету складають 35 000 позицій як продуктового, так і непродуктового напряму. Відвідувачі зможуть скористатися оптовими цінами на всі продукти і щоденними акційними пропозиціями. Для максимально оперативного та якісного обслуговування покупців у гіпермаркеті працюють 405 співробітників.

До дня відкриття нового гіпермаркету оптових і роздрібних покупців чекають більш ніж 250 акцій і спеціальних пропозицій. Уже зараз в Кременчуці поширено 85 000 тимчасових дисконтних карт Fozzy. Крім спеціальних знижок, в новому Fozzy Cash&Carry також працюватиме спеціальна дисконтна програма для пенсіонерів.

Олексій Делюков, директор з маркетингу торговельної мережі Fozzy Cash&Carry: «З відкриттям сьомого гіпермаркету в Україні ще більше наших клієнтів зможуть скористатися усіма перевагами мережі Fozzy Cash&Carry. Ми надаємо професійним покупцям – представникам малого та середнього бізнесу – оптимальні асортиментні і цінові пропозиції при оптовій закупівлі товарів. При цьому, приватні клієнти також мають можливість купувати у Fozzy якісні товари за вигідними цінами як оптом, так і вроздріб. На сьогодні нашими партнерами є понад 10 000 компаній та приватних підприємців і понад 150 000 приватних клієнтів, і ми сподіваємося на динамічне зростання цих показників».

Крім нового гіпермаркету в Кременчузі, гіпермаркети Fozzy Cash&Carry знаходяться у Вишневому, Пролісках (Київська область), Одесі, Харкові, Сімферополі та Рівному.

Архів новин