Ідея оригінального подарунку від ВТМ «Премія»: шоколадні літери 16.01.2012

Шоколад – один з найбільш традиційних подарунків, до якого ми часто додаємо листівку з побажаннями. Родзинку шоколаду надає незвичайна ідея чи персоналізація подарунка у вигляді оригінального смачного поздоровлення, – вважають фахівці департаменту власних торгових марок групи компаній Fozzy Group. Таке привітання тепер легко можна зробити з новим продуктом – шоколадними літерами власної торгової марки «Премія».

Все, що необхідно для цього – викласти з шоколадних літер «Премія» слова – починаючи з іменних ініціалів і закінчуючи цілою фразою. Це може бути привітання-абревіатура або зашифроване освідчення в коханні. Усього в асортименті 16 найбільш поширених літер латинського алфавіту. На даний момент продукт представлений у 160-ти супермаркетах мережі «Сільпо».

Виробником шоколадних букв є ТОВ «Кондитерська фабрика «Солодкий світ» (м. Харків). Шоколадні літери - новий для українського ринку продукт. Їх форма і неповторний рельєфний орнамент створені спеціально для власної торгової марки «Премія». Чорний шоколад виготовляється з високоякісної сировини, відповідно до ексклюзивної рецептури, розробленої за участю фахівців Fozzy Group. Вага шоколадної літери – 200 грам. Вартість виробу – 38,55 грн.

Галина Малярова, Керівник департаменту ВТМ групи компаній Fozzy Group: «Торгова марка «Премія» продовжує дивувати покупців новинками. Унікальні товари на полицях магазинів – одна з основних переваг мереж Fozzy Group і ми плануємо її максимально посилити у поточному році. Дуже сподіваюся, що шоколадні літери стануть черговим приємним сюрпризом, який припаде до смаку навіть найвимогливішим покупцям «Сільпо».

Архів новин