ТМ «Премія» підтримує органічний стиль життя 12.04.2012

Екологічно чисті продукти органічно вписалися у світовий тренд, який стає все більш популярним, – здоровий спосіб життя. «Премія» розпочала випуск серії органічних продуктів, в якій представлені як продукти харчування, так і непродовольчі товари. Продукцію із позначкою «БІО» вже можна придбати в супермаркетах мережі «Сільпо» та оптових гіпермаркетах Fozzy Cash&Carry.

Серія органічних продуктів «Премія» – екологічно чиста та корисна для здоров'я. Органічні продукти для групи компаній Fozzy Group виробляють ТОВ «Фабрика бакалійних продуктів» і ТОВ «КПД». Виробництво органічної продукції на всіх етапах контролюється департаментом якості групи компаній Fozzy Group.

Чим відрізняються органічні продукти?

Виробництво/вирощування органічних продуктів виключає використання:
- генетично модифікованих організмів (ГМО) та їх похідних;
- хімічно синтезованих консервантів, барвників, ароматизаторів, стабілізаторів і загусників;
- сировини, вирощеної з використанням пестицидів, хімічних добрив, гормонів або стимуляторів росту;
- сировини, вирощеної поблизу промислових центрів;
- шкідливих технологій (ультразвукова обробка, хімічна консервація, обробка фенолами і ПАР, радіаційна обробка).

Органічні новинки «Премія», що надійшли в продаж в 2012 році:

- продукти харчування
- крупа Гречана Ядриця «Премія» Органічна, 500 г
- крупа Пшоно «Премія» Шліфована Органічна, 500 г
- крупа Кукурудзяна «Премія» Шліфована Органічна, 500 г
- крупа Пшенична «Премія» Органічна, 450 г
- горох «Премія» Шліфований Колотий Органічний, 500 г
- крупа Перлова «Премія» Ячмінна Органічна, 500 г
- крупа Ячмінна «Премія» Органічна, 400 г
Всі крупи органічної серії «Премія» вирощені в екологічно сприятливих регіонах далеко від міст та промислових зон. Це продукція без хімічних добрив, пестицидів, не містить генно-модифікованих організмів чи шкідливих для організму речовин. Саме тому в таких крупах більше вітамінів, мінералів і антиоксидантів, ніж в зернах, вирощених звичайним способом. Перед посадкою відбувається обов'язкове очищення землі від хімікатів протягом двох років для того, щоб можна було отримати сертифікацію. Слід зазначити, що при вирощуванні продукції використовувалися суворі закордонні стандарти якості – всі крупи відповідають Європейським стандартам органічного виробництва та сертифіковані Швейцарською організацією IMO.

- непродовольчі товари
- диски ватні «Премія» косметичні Біо – 80 і 120 штук в упаковці,
- пакети для сміття «Премія» Біо – 20 і 30 штук в упаковці.
Технологія виробництва непродовольчих органічних продуктів дозволяє максимально знизити вплив на навколишнє середовище. Пакети для сміття виготовлені з поліетилену, який на 100% розщеплюється у природі, – період його розпаду становить від 1,5 до 3 років. Органічні ватні диски виготовлені зі 100% натуральної бавовни без використання хімічних речовин у процесі вирощування та без використання хлору в процесі відбілювання. Крім того, ватні диски не містять ароматизаторів і є повністю гіпоалергенними.

Галина Малярова, керівник департаменту СТМ групи компаній Fozzy Group: «Біопродукція – це не просто модний тренд, а спосіб життя тих українців, які свідомо роблять вибір на користь екологічних продуктів для того, щоб бути більш відповідальним за навколишнє середовище та власне здоров’я. Ми щиро сподіваємося, що з кожним роком кількість виробників екологічної продукції буде збільшуватися, а торгова марка «Премія» зможе частіше радувати покупців органічними новинками».

Архів новин