Хіт-парад оригінальних продуктів «Премія» 20.08.2012
Власна торгова марка «Премія» пропонує покупцям не тільки унікальні продукти, але і масу корисних ідей. Хіти торгової марки «Премія» - це не просто кращі новинки - це яскраві ідеї, які допомагають заощадити час і створити затишок у домі. Незважаючи на те, що всі представлені продукти з'явилися на прилавках в цьому році, вони вже встигли завоювати популярність серед покупців у торгових мережах Fozzy Group. 

Незвичайні ласощі
«Премія» рекомендує спробувати обсмажені кавові зерна в шоколаді. Ароматні зерна Арабіки подарують неповторний смак кави, який вдало поєднується з ніжним шоколадом, що тане в роті. В асортименті є два види зерен - у чорному шоколаді і трюфельній глазурі:
- «Кавові зерна у темному шоколаді».
- «Кавові зерна у трюфельній глазурі».

Солодке доповнення до чаю
Екзотичне варення з незвичайних інгредієнтів не тільки дуже смачне, але неймовірно корисне для організму. Наприклад, інжир, у порівнянні з усіма іншими фруктами, містить найбільшу кількість вітамінів, мінералів і клітковини. У складі білої черешні є магній, кальцій, фосфор, йод, фтор, вітамін С і вітамін Р. Варення з волоських горіхів корисно для профілактики хвороб імунної системи і щитоподібної залози. При застуді, «Премія» рекомендує пити чай з варенням з кизилу, ожини або пелюсток троянди. На даний момент у продажу - варення з семи різних інгредієнтів:
- «Гарбузове варення»
- «Варення з пелюсток троянди».
- «Варення з волоських горіхів».
- «Варення з кизилу».
- «Варення з інжиру».
- «Варення з ожини».
- «Варення з білої черешні».

Готові начинки для домашньої випічки
Економити час на кухні тепер можна з готовими начинками для випічки. Порадувати рідних і близьких смачною домашньою здобою надзвичайно просто - загортаємо начинку в тісто і вже через кілька хвилин смачні пироги готові:
- макова суміш: основні інгредієнти суміші - мак і натуральні сухофрукти (родзинки і цедра апельсина), а також мед і борошно. 
- яблучна начинка: для її виготовлення використовується певний сорт яблук - «Айдаред» з дуже соковитою м'якоттю і відмінним кисло-солодким смаком. 

Плов без особливих турбот
Хто не бажає швидко приготувати смачний плов? Обравши кращі сорти довгозерного рису торгової марки «Премія», смачний плов дуже просто приготувати і подати до столу. Рис шліфований довгозерний «Жасмин» і «Басматі» вважаються одними з кращих серед сортів білого рису. Довгозерний рис поширений у країнах Азії. Завдяки довгим тонким зернам, сорти «Жасмин» і «Басматі» при варінні не злипаються і не розварюються, тому вони ідеальні для приготування плову. На кожній упаковці є рецепти, щоб процес готування був ще більш швидким та зручним.

Вечеря в середземноморському стилі
Якщо найближчим часом ви не збираєтеся подорожувати по Італії, то можете порадувати себе знаменитою італійською лазаньєю вдома. Адже для того, щоб приготувати цю смачну страву вам, крім листів для лазаньї «Премія», потрібно трохи часу і гарний настрій! Листи для лазаньї, які виготовлені в Італії з твердих сортів пшениці, подарують неповторний смак. Для того щоб швидко створити настрій італійського свята, на упаковці представлений докладний рецепт приготування лазаньї з м'ясною начинкою під соусом «Бешамель».

Корисні дрібниці для осіннього сезону 
Для багатьох господинь підготовка до зміни літнього гардеробу на осінній зараз дуже актуальна. До початку осіннього сезону «Премія» підготувала кілька корисних дрібниць, які стануть незамінними цієї осені: пакети та бокси для зберігання речей - зараз у продажу 9 найменувань чохлів, боксів та органайзерів для зберігання речей. 
Також цієї осені торгова марка «Премія» порадує українських модниць лінійкою колгот, вироблених в Італії. Продукція виправдає очікування жінок завдяки різноманітності фактури і фасону: від класики - до варіантів з заниженою талією.
Архів новин