«Сільпо» відкриває бейдж «Superstar» в Києві – вже 50 супермаркетів у столиці 20.07.2012

Мешканці столиці, а також лівобережних супутників Києва тепер можуть у будь-який зручний час дня і ночі піти за покупками у новий великий «Сільпо» на Харківському шосе, 168.

На торговій площі близько 4 500 кв. метрів кожен, хто не поїхав у відпустку і самовіддано продовжує працювати у мегаполісі, сьогодні, 20 липня 2012 року, може вибрати все, що забажає, з асортименту 20 000 найменувань.

Вихідні вже завтра, а в «Сільпо» якраз можна придбати м'ясо для шашлику, південні фрукти та овочі, французьке вино за доступною ціною. Зауважте, якість всіх продуктів на полиці перевірено особовим складом мережі. Тому, хто встигне в перший тиждень після відкриття зробити покупку на 99 грн. – чекає пів-літа знижок! До 30 серпня 2012 року «Сільпо» дарує цим щасливчикам 5% від вартості кожної покупки.

До сьогоднішнього відкриття в середньому на 57-71 000 киян було лише одне «Сільпо». Тепер ситуація покращилася, і крім усього іншого – у столиці стало на один об'єкт більше для чекінів. Ми ж продовжуємо працювати над тим, щоб відповідати світовим стандартам доступності супермаркетів жителям міста. Сподіваємося, що в осяжному майбутньому наша мережа стане «найближчим» супермаркетом Києва – щоб кожен киянин міг дійти до «Сільпо» максимум за 15 хвилин.

Докладніше про правила акції – на сайті silpo.ua/ua/actions.

Архів новин