«Сільпо» відкриває шостий супермаркет у Вінниці 06.08.2012
3 серпня 2012р. в ТРЦ «Мегамол» для жителів Вінниці та найближчих селищ розпочав роботу новий супермаркет «Сільпо». Торгова площа нового магазину, котрий знаходиться на вул. 600-Річчя, 17, становить близько 1 900 кв. м. Кількість кас - 16. Режим роботи супермаркету: з 8:00 до 23:00.

У день відкриття покупці нового супермаркету могли приєднатися не тільки до покупок, а й до святкування такої чудового події! У програмі відкриття шостого супермаркету «Сільпо» у Вінниці було багато захоплюючих конкурсів з чудовими призами. Крім того, можна було абсолютно безкоштовно отримати заряд хорошого настрою від виступу шоу-балету та джамперів.  А на завершення свята, покупців чекав головний сюрприз - виступ гурту «ТІК».

Але на цьому сюрпризи з «Сільпо» не закінчуються. Для всіх власників картки постійного покупця «Власний Рахунок», а також для всіх, хто здійснить покупку в період з 3 по 12 серпня 2012 року включно на суму від 99 грн. одним чеком - буде активована знижка 5% на весь асортимент до 30 вересня 2012 року включно. Детальні правила акції -  на сайті silpo.ua/ua/actions

Тепер ще більше жителів Вінниці та області зможуть обрати «Сільпо» місцем своїх основних покупок та скористатися традиційними перевагами «Сільпо»: знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня», товарами власних торгових марок мережі та участю в програмі лояльності «Власний Рахунок».
Архів новин