18-ий супермаркет «Сільпо» розпочав роботу для жителів Харкова 06.08.2012
3 серпня 2012 для харків'ян відкрив двері 233-ій супермаркет «Сільпо». Магазин заходиться на вул. Дружби народів 279-А. Торгова площа супермаркету – близько 800 кв. м. Режим роботи магазину: з 8:00 до 23:00.

Усі традиційні переваги мережі «Сільпо» тепер доступні для відвідувачів у новому супермаркеті: можливість купувати товари власних торгових марок мережі, користуватися знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня», а також - усіма перевагами участі у програмі лояльності «Власний Рахунок». 

Для оперативного обслуговування клієнтів у супермаркеті працюють 9 кас. Харків'яни можуть у будь-який зручний час поповнити запаси основних продуктів за прийнятними цінами. Завдяки відділу кулінарії господині можуть полегшити собі процес приготування та купити салати, основні страви та десерти. Крім того, в асортименті хлібобулочних виробів завжди є свіжий хліб та випічка на будь-який смак.

Для «Сільпо» на першому місці – забезпечення якості продукції, тому всі товари без винятку проходять суворий контроль якості.

Парковка на 40 місць обладнана для тих клієнтів, які приїдуть за покупками на авто.
Архів новин