51-й «Сільпо» у столиці відкрито для жителів Деснянського району 10.08.2012
Розпочав роботу 234-й супермаркет торгової мережі «Сільпо» в Україні. Новий супермаркет знаходиться у Києві за адресою вул. Лаврухіна, 4 в ТРЦ «РАЙОN». Його торгова площа складає близько 5000 кв. м. Режим роботи магазину: 8:00 – 23:00. 

«Сільпо» стає місцем основних закупок для все більшої кількості жителів столиці. Тепер скористатися усіма традиційними перевагами «Сільпо» недалеко від дому можуть жителі Деснянського району Києва: великим асортиментом, знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня», товарами власних торгових марок мережі та участю в програмі лояльності «Власний Рахунок». 

Окрім цього, для власників карток постійного покупця «Власний Рахунок», а також для решти покупців, котрі здійснять з 10 по 29 серпня 2012 року включно покупку на суму від 99 грн. одним чеком – буде активована знижка в 5% на весь асортимент до 30 вересня 2012 року включно. Детальні правила акції - на сайті silpo.ua/ua/actions.

Для оперативного обслуговування киян в супермаркеті працюють 30 кас.  

Клієнти, котрі підуть за покупками у день відкриття, 10 серпня, зможуть отримати порцію хорошого настрою на цілий день! Новий «Сільпо» порадує своїх покупців не тільки приємними знижками та акціями, а й відмінною шоу-програмою: різноманітними атракціонами для дітей, майстер-класом з розпису керамічних фігурок та магнітів, виступом фокусників та ходулістів. Більш того, беручи участь у цікавих конкурсах та вікторинах можна буде виграти дуже корисні в господарстві призи: переносні грилі-барбекю, надувні матраци або хлібопечі.
Архів новин