У Кривому Розі відкрито третій супермаркет «Сільпо» 16.07.2012

15 липня 2012 року для криворіжців відчинив двері третій супермаркет «Сільпо» у місті. Магазин знаходиться за адресою: площа Визволення, 1. Торгова площа супермаркету 923 кв. м. Це 230-й магазин мережі у країні та и 23-й у Дніпропетровській області.

Новий «Сільпо» відкривається з 8:00, тому з нього можна почати ще один гарний літній день: зайти перед роботою, купити каву з круасаном з власної пекарні та влаштувати собі з колегами європейський сніданок у сквері на площі – прямо навпроти магазину. Закривається супермаркет о 22:00, тому після роботи можна у відділі кулінарії купити всю вечерю, щоб у спеку не виснажувати себе приготуванням їжі вдома. З «Сільпо» також легко влаштувати відпочинок з родиною і друзями: замовити м'ясо для шашлику – і на пікнік! Ті криворіжці, які ще не встигли поїхати у відпустку, або ті, хто вже повернувся, але хоче ще – можуть купити в «Сільпо» трохи півдня себе додому – на полицях є правильні херсонські кавуни і кримські дині.

Для «Сільпо» на першому місці – контроль якості товарів, уся продукція на полицях тільки така, яку самі співробітники мережі купують собі додому. Тому щодо якості маринованого м'яса або салатів можна не хвилюватися.

Великий супермаркет був придуманий для того, щоб полегшити людям життя – за хорошу ціну можна купити все в одному місці. Знаючи, на яку площу простягається Кривий Ріг, ми сподіваємося відкрити ще не один супермаркет «Сільпо», щоб якомога більше мешканців могли отримувати бонуси «Власного Рахунку» та економити до 50% за спеціальними пропозиціями «Ціна тижня».

Архів новин