Хто складає передбачення у чеках «Сільпо»? 01.04.2013

Сьогодні торгова мережа «Сільпо» розкриває дві найбільш реалістичні версії щодо джерела пророцтв у чеках супермаркетів. Раніше вже висувалися кілька припущень щодо того, хто друкує передбачення на чеках, але більшість з них не підтвердилися емпіричним шляхом. Тому на даний момент найбільш життєздатними виглядають наступні:
- Перша) Незадокументована можливість програмного забезпечення service desk, яке було створене для обробки звернень покупців.
- І друга) Результат усвідомлення власного існування інформаційно-технологічною системою, яка функціонує в компанії. Як відомо, після досягнення певного масштабу, ІТ-система стає частково самостійною.
У кожної версії існує приблизно рівна кількість прихильників.

Отже, як ви вже розумієте, не можна сказати, що передбачення складаються. Акт передбачення відбувається в момент формування чека.

При цьому однозначно можна стверджувати, що покупець бере безпосередню участь у створенні передбачення – від того, про що він думає в момент друкування чека, залежить і повідомлення.

Хоча, теоретично, існує нескінченна кількість варіантів прогнозів, з формальної точки зору можна сказати, що їхні тексти (в сенсі поєднання букв і символів) можуть повторюватися, але насправді всі вони абсолютно унікальні, оскільки стосуються поточного моменту, а він – завжди унікальний.

Нагадаємо, передбачення в кожному п'ятому чеку почали з'являтися в чотири роки тому в Києві, з 2010 р. це явище охопило всю Україну і тепер усі покупці разом з чеком отримують пораду, побажання чи пророцтво.

Примітки:
Жодне пророцтво не було протестоване на тваринах

Архів новин