Перший делікатес-маркет Le Silpo відкривається у Києві 14.12.2013

Для справжніх гурманів та цінителів якісних продуктів Fozzy Group відкриває перший у Києві делікатес-маркет Le Silpo. Свято смаків та офіційне відкриття нового делікатес-маркету відбудеться 14 грудня 2013 року о 15:00. Не залежно від часу доби і погоди за вікном, новий делікатес-маркет працюватиме цілодобово, і чекає своїх покупців за адресою вул. Басейна, 4 (ТЦ «Мандарин Плаза»).

У торговому залі, площею більше 1 500 кв. м, зібрані товари з усього світу: в Le Silpo представлені продукти від кращих світових виробників з понад 100 країн. Іспанський хамон та італійська паста, швейцарський сир і шоколад, французьке шампанське та вино з Нового світу... Кращі шедеври з гастрономічних культур різних країн тепер зібрані в одному місці. На полицях делікатес-маркету можна підібрати продукти і для обіду в сімейному колі, і для романтичної вечері при свічках. Ароматна випічка та хліб з власної пекарні, рибні та м'ясні делікатеси, готові страви у відділі кулінарії – кожен покупець знайде для себе щось смачне. А тим, хто вже давно звик ставитися до кулінарії як до мистецтва, цікаво буде заглянути у винний бутик, чайну галерею, стейк-зону. Цінителів м'ясних делікатесів порадує яловичина сухий витримки. Делікатес виходить в результаті визрівання і сушки м'яса протягом шести тижнів в спеціальній камері, в яку можна не просто заглянути, а навіть зайти і відчути горіховий аромат м'яса. Раніше яловичина сухий витримки була доступна лише відвідувачам стейк-хаусів чи ресторанів.

Для покупців, які ознайомляться з усім асортиментом, зроблять всі покупки або просто захочуть перекусити, на території делікатес-маркету розташувалися гриль-бар і кафе. Любителям піци обов'язково потрібно відвідати Le Silpo: величезний вибір від традиційної «Маргарити» до ексклюзивної, зробленої за вашим рецептом. А для ласунів кондитери Le Silpo можуть приготувати вишуканий торт по індивідуальному замовленню. Ті, хто не забуває про те, які важливі для організму вітаміни, можуть придбати соки-фреш, що вичавлюються за лічені хвилини. Для любителів слабоалкогольних напоїв у магазині є хороший вибір кегового пива. Курцям, які віддають перевагу хорошим сигаретам і сигарам, варто заглянути в тютюновий кіоск на території делікатес-маркету.

У делікатес-маркеті Le Silpo зібрані якісні продукти від українських виробників, товари власного імпорту від світових постачальників та натуральні продукти, приготовані за традиційними рецептами, як наприклад, ряжанка із запеченою скоринкою зверху, сметана, виготовлена з добірних вершків, грузинський сулугуні як на Кавказі.

Ви завжди зможете спробувати продукти перед тим, як їх купити, в новому Le Silpo передбачена дегустаційна зона для проведення презентацій продуктів.

Зробити розрахунок за свої покупки ви зможете будь-яким зручним для вас способом – готівкою або за допомогою карт Visa, MasterCard, Maestro – на одній з 20 кас: 13 кас на виході та каси в кулінарії, дегустаційному барі, гриль-барі, кафе.

Як і у всій мережі супермаркетів «Сільпо», в новому Le Silpo постійні покупці зможуть скористатися перевагами програми «Власний Рахунок».

Архів новин