Реконструйований супермаркет «Сільпо» відкривається в новому форматі на вул. Північній 15.08.2013

15 серпня реконструйований супермаркет «Сільпо» відкривається у Києві за адресою вул. Північна, 6в. Режим роботи – з 8:00 до 23:00.

Супермаркет відкриє свої двері для покупців о 12:00 і працюватиме в оновленому форматі з розширеним асортиментом хлібобулочних виробів і свіжого м'яса. Площа основного торгового залу 370 кв. м., площа м'ясного відділу 45,5 кв. м. Для оперативного обслуговування покупців передбачено 10 кас, включаючи одну касу в м'ясному відділі. У реконструйованому супермаркеті покупці зможуть придбати свіжий хліб і випічку з власної пекарні. Також для покупців представлено широкий асортимент свіжого м'яса та м'ясних виробів. Традиційно буде великий вибір гастрономії, риби, овочів та фруктів.

У реконструйованому «Сільпо», як і в інших супермаркетах мережі, покупці зможуть скористатися перевагами: знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня» та участю у програмі лояльності «Власний Рахунок». У торговому залі можна буде придбати товари власних торгових марок і товари власного імпорту. За свіжістю та якістю продукції, яка потрапляє на полиці супермаркету, стежить Департамент якості.

Архів новин