Другий супермаркет «Сільпо» відкрився в Сумах 20.09.2013

Мережа супермаркетів «Сільпо» зробила сумчанам подарунок до Дня міста. Другий магазин мережі в Сумах розташувався в новому торгово-розважальному центрі «Мануфактура» за адресою: вул. Харківська, 2, який знаходиться в зручному – біля центрального міського парку ім. Івана Кожедуба – і мальовничому місці – на березі річки Псел.

Оцінити якість і асортимент магазину покупці зможуть з 20 вересня з 12:00. Режим роботи нового магазину з 8:00 до 22:00. Площа основного торгового залу - 2200 кв. м. Співробітники 18 кас допоможуть оперативно обслужити покупців. Під час походу за покупками покупці можуть не хвилюватися про свій автомобіль – в інфраструктурі також передбачена зручна парковка.

Новий «Сільпо» надасть широкий асортимент непродовольчих товарів і продуктів – овочів, риби, м'ясної продукції, випічки, хліба і хлібобулочних виробів власної пекарні, кулінарії, а також товари власних торгових марок і товари власного імпорту.

У новому сумському «Сільпо», як і в інших супермаркетах мережі, покупці зможуть скористатися перевагами: знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня» та участю у програмі «Власний Рахунок».

Архів новин