Відкрито 20-й «Сільпо» у Харкові 25.04.2013

25 квітня відкрився «Сільпо» у м. Харкові за адресою вул. Тракторобудівельників, 59/59 у ТРК «Україна». Це 20-й супермаркет мережі у місті та 241-й у країні.

Площа нового супермаркету «Сільпо» складає понад 2200 кв. м. Магазин відкритий для покупців цілодобово. Для зручності покупців у супермаркеті працює 18 кас. У новому «Сільпо» споживачі зможуть придбати свіжий хліб з пекарні магазину та кондитерські вироби власного виробництва. Супермаркет також потішить своїх покупців широким вибором свіжих якісних продуктів – гастрономія, свіжа риба і м’ясо, овочі та фрукти. Крім того на території «Сільпо» працюють кав’ярня та тютюнова лавка.

Покупці, які завітають у «Сільпо» на автомобілях зможуть легко знайти місце для паркування – на території торгово-розважального комплексу доступна паркова на 200 місць.

У новому харківському «Сільпо» так само як і в інших 240 магазинах дотримуються стандартів якості мережі. Це стосується як контролю якості товарів від виробництва до полиці супермаркету, так і доброзичливого обслуговування.

Архів новин