У Києві розширюється сім’я супермаркетів «Сільпо» 13.06.2014

Новий магазин розташувався на проспекті Маяковського, 43/2а в ТЦ «Фестивальний». Тепер мешканці Деснянського району Києва мають можливість купувати якісні продукти у ще одному супермаркеті мережі.

Зробити свої перші покупки в новому супермаркеті можна буде вже з 12:00 13 червня. Цілодобовий режим роботи дасть змогу кожному покупцеві вибрати зручний для покупок час. Площа основного торгового залу – 1340 кв. м. Покупці зможуть оцінити широкий асортимент непродовольчих товарів, продуктів власних торгових марок і товарів власного імпорту, а також овочів, м’ясної продукції, риби. Також завжди у продажу будуть свіжа випічка та хлібобулочні вироби з власної пекарні. Касири 12 кас зможуть оперативно обслужити покупців. Крім того, в інфраструктурі нового супермаркету передбачений зручний паркінг.

У новому київському супермаркеті «Сільпо» постійні покупці зможуть скористатися традиційними перевагами мережі: знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня» та участю у програмі «Власний Рахунок».

Архів новин