Смачне півріччя з новинками власної торгової марки «Премія» 28.07.2014

За півроку 2014-го більше 30 новинок власної торгової марки «Премія» з'явилося у продажу, і більше 10 існуючих категорій продуктів «Премія» оновили свій зовнішній вигляд. Усе це для того, щоб додати смаку і краси вашим буднях, а часом і трішки їх полегшити. Спробуйте провести день з новими продуктами ТМ «Премія».

Почніть літній ранок з «Премія» – заваріть один з видів освіжаючого фруктового чаю, наприклад, «Мохіто», або зробіть ароматну каву із зернят суміші африканських арабік, викладіть у корзинку круасани і голландські карамельні вафлі. Десь за сім хвилин у вас вийде накрити гарний сніданок, як у хорошому готелі.

tea_fruit.png  vafli.png  ovs_hlopya.png

Якщо ви вірите в те, що сніданок основний прийом їжі за день, то «Премія» може запропонувати вам доповнити його ніжними вівсяними пластівцями і декількома видами популярних сирів. Вівсянка багата складними вуглеводами, які допоможуть вам довше відчувати себе ситим. Плавлені сирки відмінно підходять як намазки для сендвічів: «Це Гауда!», «Це Чеддер!» або «Сирне Асорті» в сегментах – для дорослих, і плавлені сирки «Премія Рікі-Тікі» – для дітей. До столу будуть доречні і кольорові олівці, тому що всередині упаковки сирків «Премія Рікі-Тікі» є розмальовка.

syr_plavl.pngsyr_plavl_asorti.pngsyr_tost.pngrt_syr_plavl.png


rt_solominki.png

До речі, ранкова склянка молока стане ще смачнішою з карамельними, ванільними, полуничними або шоколадними соломинками «Премія Рікі-Тікі» – тоді корисне стане на смак як десерт. Хоча... дорослим таке молоко теж сподобається ;) 


rolls_group.pngДо обіду ви напевно зголоднієте, тому візьміть із собою на роботу новий рол-лаваш: з кальмаром або сирний – з фетою чи моцарелою. Якщо ви обідаєте вдома, але на куховарство все одно залишається мало часу, то наша порада – використовуйте заморожені фрукти та овочі «Премія», їх набагато простіше і зручніше, скажімо, стушкувати, а вітаміни в них добре зберігаються, завдяки технології глибокої заморозки. Ми оновили рецептури сумішей і дизайн упаковок.


ikra_keta.pngЯкщо ввечері до вас завітають гості, буде чудово мати під рукою щось особливе. Напевно ваші друзі поцінують канапе з червоною ікрою кети –це грубозерниста ікра, багата амінокислотами, які допоможуть відновити сили після виснажливого робочого дня.


Або влаштуйте чаювання. Пригощаючи друзів розмаїттям сортів чаю з оновленої колекції «Премія Diamond Collection», подайте компліменти – фундук, фініки або інші сухофрукти «Премія», які змінили зовнішній вигляд упаковки.

   tea.png      suhofrukty.png

bloknot.png

Якщо готувати для вас це відпочинок, проведіть вечір, удосконалюючи свою кулінарну майстерність. Силіконові кухонне приладдя «Премія» – це неймовірна зручність для творчості – тісто не налипає на інструмент і позбавляє вас від зайвих клопотів. Створювати свої шедеври ви можете, використовуючи віночок, пензель, лопатку, форми для мафінів та інших десертів. Зберегти і примножити ваші рецепти допоможе зручний блокнот «Записник кухаря».

А на вихідних, сподіваємося, погода сприятиме тому, щоб ви подихали свіжим повітрям і з'їли смачнийugol.png шашлик на пікніку. Дрова у ваше багаття ми підкинемо – в брикетах або полінцях. До речі, не забудьте рідину для розпалювання багаття «Премія», щоб напевно нічого не загасало.


Усе це далеко не повний перелік новинок, і ми постійно вдосконалюємо наш асортимент для вас. Більше того, щоб зробити першу покупку нашої продукції ще більш приємною – у супермаркетах «Сільпо» на всі новинки «Премія» в перші два тижні продажів діє знижка 15%. Смачних вам днів!

Архів новин