Fozzy Group планує оскаржувати звинувачення АМКУ щодо участі торговельних мереж групи у «змові на ринку торгівлі» 30.04.2015

29 квітня 2015 року Антимонопольний комітет України на своєму засіданні розглянув справу, в якій, з-поміж інших, звинувачуються торговельні мережі «Сільпо» та «Фора», як учасники змови між окремими торговельними мережами, й виніс рішення про накладення штрафу та зобов’язання привести свою «антиконкуренту господарську діяльність» у відповідність до законодавства про захист економічної конкуренції.

Fozzy Group вважає, що таке рішення суперечить цивілізованим практикам ведення бізнесу, і найближчим часом планує подавати позов про оскарження зазначеного рішення АМКУ.

Після отримання 09 вересня 2013 р. Подання АМКУ про попередні висновки у справі, ми неодноразово надавали в АМКУ пояснення та заперечення по суті Подання, в яких чітко вказані факти щодо необґрунтованості та спростування звинувачень з їхнього боку. Однак, наші аргументи навіть не були взяті до відома, не отримали будь-якої оцінки і, на нашу думку, розслідування проводилося непрофесійно і необ’єктивно, проблематика вивчалася вибірково, без урахування індивідуальних особливостей товару і ринку.

У своїй діяльності усі структури Fozzy Group виступають за чесні та прозорі умови ведення бізнесу. Ми керуємось як інтересами покупців, так і інтересами постачальників. Ми намагаємось забезпечити споживачів оптимальним асортиментом, справедливими та економічно обґрунтованими цінами і якісним сервісом, а партнерів та постачальників – взаємовигідними умовами співпраці. Саме на цьому ґрунтується успіх нашого бізнесу. Також ми завжди раді брати участь у заходах, спрямованих на розвиток ринку роздрібної торгівлі, а також впроваджувати нові технології та практики, щоб зробити наші магазини ще більш зручними та вигідними для покупців. На жаль, останні дії АМКУ не можна назвати такими, що сприяють розвитку ринку та економіки країни в цілому.

Архів новин