Гастрономічні відкриття у новому «Сільпо»: зустрічайте в Запоріжжі! 20.08.2015
20 серпня торгова мережа «Сільпо» відкриє новий супермаркет у м Запоріжжі за адресою просп. Радянський, 13.

Гостей супермаркету чекає не тільки традиційний асортимент сезонних фруктів, висока якість м’ясних і рибних виробів, найсвіжіші продукти молочного відділу, а й кілька смачних сюрпризів. Однією з новинок стане асортимент відділу «Кулінарія». Гості нового «Сільпо» зможуть спробувати фірмову страву «телятина по-угорськи» – це м’які, соковиті шматочки м’яса, тушковані в кисло-солодкому соусі. Дієтичним обідом може стати страва з кролика з тушкованими соковитими овочами – дуже смачно і корисно. Найвимогливіші гурмани Запоріжжя будуть у захваті від ніжного м’яса качки із золотистою скоринкою у поєднанні з печеними яблуками.

Порадують гостей «Сільпо» і новинки власної пекарні супермаркету. Особливе захоплення викличуть фірмові вироби Boulangerie. Справжні шанувальники випічки оцінять нашу фірмову чіабату з оливками, мультизлаковий багет і слойку «Шассон» із м’ясом курки.

Ми робимо все для вашого комфорту: площа нового «Сільпо» – 3582 м², передбачено 14 кас. У просторому залі супермаркету ви легко знайдете потрібний відділ, а наші професійні консультанти з радістю допоможуть вам визначитися з вибором. На території торгового центру є паркова, тож  купувати товари можна швидко і зручно.

Не забувайте, що в нашій мережі діє низка переваг для постійних гостей: це знижки до 50% за спеціальними пропозиціями «Ціна тижня» і безліч бонусів у програмі «Власний Рахунок».

Ми працюватимемо щодня з 07:00 до 23:00 і з нетерпінням чекаємо вас на відкритті!

Ваше «Сільпо»
Архів новин