ГК Fozzy Group запустила у продаж спеціальну пропозицію мобільного зв’язку Yezzz! для гостей мережі «Сільпо» 24.11.2015
Група компаній Fozzy Group, одна з найбільших торгово-промислових груп України, запускає у продаж спеціальну пропозицію мобільного зв'язку Yezzz! для гостей торгової мережі «Сільпо». Починаючи з 24 листопада 2015 року, кожен гість мережі «Сільпо» зможе скористатися даною послугою. Придбати стартовий пакет Yezzz! можна тільки в супермаркетах «Сільпо».

На даному етапі це один тариф, який надає ряд переваг для гостей «Сільпо». Умови тарифу Yezzz! формувалися таким чином, щоб гостю «Сільпо», який підключився до Yezzz !, були максимально зрозумілі його витрати на мобільний зв'язок. У Yezzz! немає прихованих платежів та платних послуг, підключених «за замовчуванням», оплачується фіксований період використання - 30 днів. Для зручного контролю використання послуг в Yezzz !, які входять в пакет, абонентам відправляються повідомлення про наближення вичерпання послуг або про необхідність продовження терміну дії тарифу, вартість якого становить 60 гривень за 30 днів.

Тариф Yezzz! включає:
• безлімітні дзвінки абонентам Yezzz !, «МТС Україна» і Vodafone;
• безлімітний мобільний інтернет (3 Гб в місяць на швидкості 3G, після вичерпання 3 Гб інтернет буде доступний на швидкості до 150 Кбіт / cек);
• 120 хвилин для дзвінків абонентам інших операторів в Україні;
• 300 СМС або ММС абонентам усіх операторів в Україні.

Нова спеціальна пропозиція мобільного зв'язку в «Сільпо» зацікавить, насамперед, учасників програми «Власний Рахунок», аудиторія яких складає більше 4 млн. домогосподарств (понад 10 млн. гостей). Поповнення мобільного номеру абонента Yezzz! на касах «Сільпо» відбувається без комісії, за поповнення нараховуються бали «Власного Рахунка», за допомогою яких гості отримують персональні бонуси та вигідні пропозиції в кінці кожного кварталу. З 24 листопада 2015 року до 31 березня 2016 діє акція - 3 бали «Власного Рахунка» за кожну 1 гривню поповнення. Для зручності гостей, перше поповнення рахунку можливе здійснити, не відкриваючи стартовий пакет Yezzz! і не вставляючи SIM-карту в телефон.

Віталій Ворожбит, менеджер проекту Yezzz !: «Yezzz! - це спеціальна пропозиція мобільного зв'язку для гостей "Сільпо". Один простий тариф, який містить безліч необхідних послуг, а також дає додаткові переваги гостям "Сільпо" - поповнення рахунку Yezzz! на касах супермаркетів без комісії і накопичення балів "Власного Рахунка" за поповнення. Тариф буде зрозумілий навіть дитині, а витрати на зв'язок завжди - під контролем».

Покриття та якісний мобільний зв'язок забезпечуються з боку ПрАТ «МТС УКРАЇНА», що становить 98% території України.

Більш докладно про Yezzz! можна дізнатися за посиланням або за допомогою дзвінка на номер 0 800 400 205 (безкоштовно по території України з будь-якого номера) або номер 205 (безкоштовно в тарифі Yezzz!).

Архів новин