«Сільпо» багато не буває: у Запоріжжі відкривається ще один супермаркет мережі! 13.08.2015

Дорогі мешканці Запоріжжя! І знову у вашому місті ми відкриваємо супермаркет «Сільпо»! Зустрічатимемо вас 13 серпня з 12:00 за адресою вул. Бородінська, 20б (ТЦ «Амстор»).

Ми приготували для вас дуже багато свіжих і якісних товарів. Крім стандартних відділів молочної продукції, бакалії, фруктів і овочів, зверніть увагу на випічку власного виробництва. Наші постійні гості вже гідно оцінили високу якість та широкий асортимент цієї продукції, адже частина виробів виготовляється за французькими технологіями із залученням закордонних фахівців. Особливо радимо спробувати хлібобулочні вироби Boulangeriе. Великий вибір свіжого м’яса і риби українських та іноземних господарств не залишить байдужими любителів пікніків і гриля. Гостей із дуже насиченим ритмом життя чекають різноманітні готові страви української і не тільки кухні у відділі кулінарії.

Новий супермаркет дуже просторий, більше 2700 м², тому робити покупки буде комфортно, і наші співробітники з радістю проконсультують вас при виборі необхідних товарів.

Ще приємна новина – новий «Сільпо» працюватиме цілодобово і без вихідних! Для зручності гостей передбачені 18 кас і стоянка на 50 паркувальних місць.

Приходьте за покупками в новий супермаркет «Сільпо» і не забувайте, що на чеках вас чекають дивовижні поради та передбачення майбутнього!

До зустрічі! Ваше «Сільпо»

Архів новин