У Чернігові мережа «Сільпо» відкриває супермаркет нового формату 31.08.2015
Довгоочікувана подія цієї осені вже близько! 4 вересня сім’я «Сільпо» відкриває супермаркет нового формату. Початок святкування о 12:00 у ТРЦ Hollywood (вул. 77-ї Гвардійської дивізії, 1).

Запрошуємо усіх жителів Чернігова розділити з нами цю подію! Ми довго готувалися і тепер з нетерпінням чекаємо того моменту, коли зможемо балувати своїх гостей якісними натуральними продуктами та кулінарними шедеврами. Новий «Сільпо» – це супермаркет для справжніх гурманів та поціновувачів корисних якісних товарів. Тут представлений асортимент від кращих виробників України та товари власного імпорту: французьке шампанське та чилійське вино, іспанський хамон та італійська паста, швейцарський сир і шоколад.

Територія торгового залу дуже комфортна і простора. Кожний відділ продуманий таким чином, щоб гості почувалися максимально зручно. Професійно підібрані працівники залюбки стануть вашими порадниками за потреби.

Власна пекарня «Сільпо» може виготовити будь-яку вподобану вами продукцію на замовлення. Ароматна випічка і хліб виробляються в місці продажу за спеціальною рецептурою і продаються виключно в нашій мережі супермаркетів. У відділі власної кондитерської ще смачніше! Солодощі, виготовлені за спеціально розробленими рецептурами, не залишать байдужими нікого. Радимо спробувати торти власного виробництва, які наші майстри зможуть виготовити персонально для вас на замовлення.

Пропонуємо широкий вибір риби та свіжого м’яса, готові страви у відділі кулінарії – тут кожен гість знайде для себе щось смачне і необхідне саме сьогодні. Після здійснення покупок обов’язково завітайте до нашого кафетерію (на території супермаркету) та спробуйте запашну італійську каву зі свіжомеленої арабіки. Дітлахам сподобається наша піца, виготовлена за усіма канонами – у печі. Засумували за домашніми продуктами? Ласкаво просимо до відділу «Лавки традицій», де ми зібрали органічні товари кращих локальних виробників.

Гості нового «Сільпо» зможуть скористатися традиційними перевагами мережі: знижками до 50% за супервигідною пропозицією «Ціна тижня» та участю у програмі лояльності «Власний Рахунок». Ознайомитися з детальною інформацією про поточні акції в мережі супермаркетів «Сільпо» завжди можна на нашому сайті.
    
Площа основного торгового залу – 3338 м2, для зручності відвідувачів працюватиме великий паркінг на 280 місць. Режим роботи нового «Cільпо» – з 08:00 до 22:00 без вихідних. У супермаркеті функціонуватимуть 28 кас.

І ще одна приємна деталь – будь ласка, звертайте увагу, що кожен чек містить мудру пораду чи передбачення майбутнього особисто для вас.

До зустрічі на відкритті!
Ваше «Сільпо»
Архів новин