У Кременчуці відкривається третій супермаркет «Сільпо» 13.08.2015

13 серпня о 12:00 за адресою вул. Халаменюка, 7 (ТЦ «Амстор») відбудеться відкриття нового супермаркету «Сільпо». Жителів Автозаводського району очікує тільки якісний сервіс, прийнятні ціни і безліч смачних продуктів.

Наші гості матимуть можливість скористатися всіма перевагами мережі, а це: персоналізовані винагороди за покупки у програмі «Власний Рахунок», супервигідні пропозиції програми «Ціна тижня», в рамках якої можна придбати товари першої необхідності і не тільки зі знижкою до 50%, якісні товари власних торгових марок «Премія» і «Повна Чаша», асортимент яких зростає з кожним днем. Також в мережі діятимуть різні акції та пропозиції, завдяки яким робити покупки буде більш вигідно.

У торговому залі площею майже 3200 м² розташуються всі необхідні відділи продовольчих товарів, а також широкий вибір категорії нон-фуд. Свіжі молочні продукти, сезонні фрукти та овочі, м’ясний і рибний асортимент, власна пекарня, кулінарія – тут кожна господиня зможе знайти необхідний їй продукт, щоб здивувати своїх рідних за вечерею.

Крім традиційних українських товарів, гурмани зможуть побалувати себе продуктами популярних іноземних виробників. Відібрана і перевірена фахівцями мережі продукція власного імпорту потрапляє від виробника на полиці супермаркету без посередників. Завдяки цьому наші гості зможуть придбати ексклюзивні товари за найкращою ціною.

Режим роботи нового «Cільпо» – з 08:00 до 22:00 без вихідних. У супермаркеті функціонуватимуть 16 кас, обладнана стоянка на 300 паркувальних місць.

До зустрічі на відкритті!

Ваше «Сільпо»

Архів новин