У Маріуполі з’явиться ще один супермаркет «Сільпо» 14.08.2015
Новий супермаркет чекає жителів Орджонікідзевського району м. Маріуполя з 14 серпня за адресою просп. Перемоги, 21 (ТЦ «Амстор»). Це вже 3-й супермаркет мережі «Сільпо» в місті. Зробити перші покупки можна буде з 12:00 в день відкриття, режим роботи нового супермаркету – з 07:00 до 23:00 щодня. Загальна площа основного торгового залу становить 3544 квадратні метри, де працюватимуть 16 кас для оперативного обслуговування. Гості нового «Сільпо» зможуть скористатися зручною парковкою, розташованою на території ТЦ «Амстор».

На полицях нового супермаркету ви знайдете широкий асортимент товарів. Фруктово-овочевий відділ наповниться різноманітними плодами, вирощеними в Україні. У рибному відділі гості зможуть обрати товар на будь-який смак і гаманець. Наші продавці із задоволенням порадять найсвіжіше м’ясо для пікніка або вечері. Також «Сільпо» представить величезний вибір готових страв для гостей з насиченим ритмом життя: власна кулінарія – це асортимент із понад 100 страв. Гостям-ласунам ми підготуємо домашню випічку власного виробництва. Обов’язково завітайте у відділ пекарні, який можна знайти за запахом свіжоспеченого хліба. Дуже рекомендуємо хлібобулочні вироби Boulangeriе: багет «Фітнес» і хліб «Датський».

У новому супермаркеті «Сільпо» постійні гості зможуть традиційно скористатися перевагами мережі: а це знижки до 50% за спеціальними пропозиціями «Ціна тижня» і безліч бонусів у програмі «Власний Рахунок».

До зустрічі на відкритті!
Ваше «Сільпо»
Архів новин