У Мелітополі з’явиться новий супермаркет «Сільпо» 14.08.2015
Любі гості! Запрошуємо вас на відкриття нового супермаркету «Сільпо», яке відбудеться 14 серпня о 12:00 за адресою вул. Дзержинського, 79 (ТЦ «Амстор»). Ми підготували для вас багато смачних новинок!

З усіх відділів продовольчих товарів, серед яких свіжі молочні продукти, сезонні фрукти та овочі, м’ясний і рибний асортимент, бакалія, особливу увагу варто приділити власній пекарні. Наші постійні гості вже давно гідно оцінили випічку «Сільпо», зроблену за французькими технологіями із залученням закордонних фахівців, але ми не зупиняємося на досягнутому і продовжуємо створювати нові рецепти. З новинок пропонуємо вам спробувати хлібобулочні вироби Boulangeriе: чіабату з оливками, багет мультизлаковий, слойку «Шассон» із м’ясом курки і хліб «Датський». Ці вироби вперше з’являться для жителів Мелітополя в новому супермаркеті. Щиро сподіваємося, що смак свіжоспеченого багета не залишить вас байдужими.

Наші гості також зможуть урізноманітнити свій стіл готовими свіжими і смачними стравами. В асортименті кулінарії «Сільпо» представлені салати, м’ясні і рибні закуски, гарячі страви, випічка. У новому супермаркеті буде представлено понад 170 страв. Спеціально до відкриття нового «Сільпо» майстерні кулінари приготують найсмачніші страви з новинок, такі як качка з яблуками, телятина по-угорськи.

Наші гості, звичайно ж, зможуть скористатися всіма перевагами мережі, а це: персоналізовані винагороди за покупки завдяки програмі «Власний Рахунок», супервигідні пропозиції програми «Ціна тижня», в рамках якої можна придбати товари першої необхідності і не тільки зі знижкою до 50%, якісні товари власних торгових марок «Премія» і «Повна Чаша».

Режим роботи нового «Cільпо» – з 07:00 до 23:00 без вихідних. У супермаркеті функціонуватимуть 16 кас.

До зустрічі на відкритті!
Ваше «Сільпо»
Архів новин