У столиці продовжують відкриватися «Сільпо»! 19.10.2015
22 жовтня киян порадує відкриття нового супермаркету, яке відбудеться о 12:00 за адресою просп. Героїв Сталінграда, 8а. Новий «Сільпо» – це затишний і комфортний супермаркет, розташований на 2-х поверхах площею 900 кв. м. Для зручності гостей в супермаркеті функціонуватимуть 8 кас. Тут ви традиційно знайдете найсвіжіші та якісні товари: сезонні овочі та фрукти, свіже м’ясо і рибу, молочні продукти, широкий вибір бакалійних товарів, продукцію гриль, розливне пиво, а також вироби власної пекарні.

Для гостей супермаркету наші кухарі завжди з любов’ю приготують свіжі і смачні страви кулінарії. Це справжня домашня кухня, яка доступна швидко і в будь-який момент.
Особливої уваги заслуговує власна пекарня «Сільпо» – ніхто не залишиться байдужим до ароматних свіжовипечених булочок і хліба. Наші кращі майстри можуть виготовити будь-яку вподобану вами випічку на замовлення.

У новому супермаркеті ви зможете отримати заряд енергії та бадьорості, спробувавши соки фреш в асортименті. Як і раніше, гості зможуть користуватися системою бонусів «Власний Рахунок», акційними пропозиціями «Ціна тижня», а також товарами фірмових марок «Премія®» і «Повна Чаша®».

Чекаємо на вас щодня з 8:00 до 23:00.

Приходьте, буде смачно!

Архів новин