У Запоріжжі розширюється сім’я супермаркетів «Сільпо» 12.08.2015

Шановні гості! Раді повідомити, що 12 серпня в Запоріжжі відкриється 21-й супермаркет «Сільпо». Він буде розташований в ТЦ «Амстор», на вул. Новокузнецькій, 41.

На території понад 2500 м² ви зможете знайти найрізноманітніші товари: сезонні овочі та фрукти, свіже м’ясо і рибу, молочні продукти, широкий вибір бакалійних товарів, кондитерські вироби власного виробництва, а також різноманітні смачні страви, приготовані нашими кулінарами.

Особливої уваги заслуговує продукція власних пекарень, яка виробляється за спеціальною рецептурою безпосередньо в супермаркеті. Наші кращі майстри можуть виготовити будь-яку вподобану вами випічку на замовлення.

У новому супермаркеті наші гості традиційно можуть отримати всі переваги мережі «Сільпо»: супервигідні пропозиції «Ціна тижня», якісні товари власних торгових марок «Премія» і «Повна Чаша», персональну винагороду за покупки завдяки програмі для наших гостей «Власний Рахунок».

Режим роботи нового «Cільпо» – з 07:00 до 23:00 без вихідних. У супермаркеті функціонуватимуть 14 кас. Для зручності гостей передбачено 120 паркувальних місць.

До зустрічі на відкритті 12 серпня о 12:00!

Ваше «Сільпо»

Архів новин