Сім'я супермаркетів «Сільпо» розширюється - відкривається перший магазин в Павлограді! 08.04.2015

8 квітня у Павлограді відбудеться «смачна» подія - відкриття першого продовольчого супермаркету «Сільпо». Основний торговий зал - це справжня скатерка-самобранка площею 1590 м2. М'ясний і рибний відділи стануть знахідкою для гурманів - тут завжди свіже м'ясо і жива риба в акваріумі. Кулінарію і пекарню полюблять з першого погляду не тільки затяті ласунчики: перед спокусою випічки «Сільпо» просто неможливо встояти! Самий лише подовий хліб може звести з розуму своїм ароматом!

Супермаркет оснащений повною виробничою лінією, закуплено нове обладнання. Для випікання популярної та улюбленої страви італійців - піци - використовуються сучасні технології з приготування. У новому магазині ви також зможете знайти великий вибір товарів власних торгових марок і власного імпорту, свіжих овочів і фруктів, молочних продуктів, бакалії і всього іншого, необхідного для приготування смачної сімейної вечері.

І ще одна приємна деталь: в супермаркеті передбачено 14 кас (12 основних і 2 в тютюновій лавці)!

Новий «Сільпо» розташований за адресою вул. Горького, 166, у Торговому комплексі «Олімпія», оснащений просторою автостоянкою і чекає гостей щодня з 08:00 до 22:00.

Не пропустіть урочисте відкриття, яке відбудеться 8 квітня о 14:00!

Буде смачно!

Архів новин