Зустрічаємо в Запоріжжі новий «Сільпо»! 02.09.2015
Дорогі гості, з радістю запрошуємо вас на відкриття нового супермаркету «Сільпо», яке відбудеться 2 вересня о 12:00 за адресою вул. Перемоги, 64 в «ТЦ Амстор». Як одна з найбільших продовольчих національних мереж, ми піклуємося про зручність розташування супермаркетів, щоб кожен день радувати наших гостей свіжими і якісними товарами.

Тепер і для жителів Орджонікідзевського району в новому «Сільпо» представлені свіжа французька випічка Boulangerie, традиційна японська кухня з кращими рецептами класичних суші.

Відділ кулінарії має широкий вибір страв на будь-який смак. За основу ми взяли традиційну українську кухню. В асортименті – різноманітні салати, м’ясні та рибні закуски, гарячі страви, випічка. Особливу увагу варто приділити буженині власного приготування, а ребра гриль просто неперевершені!

Не забуваючи про безцінну користь вітамінів, ми завжди готові запропонувати вам сповнені сонця і літа свіжі ягоди, фрукти та овочі!

Новий супермаркет дуже просторий. На території 3726 м² розташовані всі необхідні відділи з товарами і навіть більше: власна піцерія, де наші майстри можуть приготувати піцу на замовлення, кафе, де можна випити чашечку кави після здійснення покупок.

У супермаркеті передбачено 18 кас і простора парковка на 200 місць, режим роботи: щодня з 07:00 до 23:00.

Не пропустіть урочистого відкриття!
Буде смачно!

Ваше «Сільпо»
Архів новин