Інформація про діяльність ТОВ «Фоззі-Фуд» 26.05.2016

ТОВ «Фоззі-Фуд» здійснює свою діяльність на території України вже більше 10 років. В останні роки ТОВ «Фоззі-Фуд» є одним із найбільших платників податків, одним із найбільших експортерів та імпортерів в Україні. Тільки за один 2015 рік було сплачено 805,97 млн. грн. державних податків.

 ТОВ «Фоззі-Фуд» завжди чітко дотримувалось вимог податкового законодавства: надавало відповідні первинні документи під час перевірок, ніколи жодним чином не уникало відповідальності, успішно оскаржувало у суді незаконні донарахування податків.

 Зареєстроване кримінальне провадження щодо ТОВ «Фоззі-Фуд» ґрунтується виключно на висновках акту документальної позапланової перевірки діяльності ТОВ «Фоззі-Фуд», результати якої наразі оскаржуються у суді.

 Грошові зобов’язання по Акту перевірки є неузгодженими в розумінні Податкового кодексу України, а отже є такими, що не підлягають сплаті Товариством до Державного бюджету України до моменту вирішення справи судом та набрання рішенням законної сили (п. 56.18 ст. 56 Податкового кодексу України).

 Тобто на сьогоднішній день у ТОВ «Фоззі-Фуд» немає податкового боргу,  а  отже  жодних  підстав  для  стягнення  з  підприємства  податкових зобов’язань та  накладення  арештів  на  банківські  рахунки немає.

Важливо також зазначити, що діяльність підприємства здійснюється у штатному режимі, а всі платежі відбуваються за графіком. 
Архів новин